Jump to content
The library informs: Om appen Bluefire reader: Appen är inte längre gratis. Den kostar 50 kr för nya användare. De som har appen sedan tidigare kan dock hämta ny version gratis och fortsätta som vanligt. Gratisalternativ kan vara apparna Biblio, PocketBook eller Adobe Digital Editions. Obs! Nya rutiner för nerladdning med operativsystemet iOS 13.1.2 och senare: 1. "Ladda ner" -> "Hämta" (URL link) 2. Tryck på nerladdningspilen (uppe till höger) -> välj URL-fil 3. Symbolen "Dela med" (uppe till höger) -> välj läsprogram i listan t.ex. appen Bluefire Reader, PocketBook eller Adobe Digital Edition -> nerladdning startar.
Cover for Nödsignaler
Isbn: 978-91-8882-711-1
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: October 2018

E-book

Nödsignaler

Gav hon sig av … eller blev hon bortförd?
Dagen då Adam Dunnes flickvän, Sarah, inte kommer tillbaka efter en jobbresa till Barcelona börjar hans perfekta liv att falla i spillror. Några dagar senare dyker hennes pass och en lapp med texten ”Jag är ledsen – S” upp och larmklockorna börjar ringa på allvar. Han svär på att göra allt som krävs för att hitta henne.

Adam blir förbryllad när han upptäcker en koppling mellan Sarah och kryssningsfartyget Celebrate – och mellan henne och en kvinna, Estelle, som försvann från samma fartyg under kusligt likartade omständigheter nästan exakt ett år tidigare. För att hitta svar måste Adam se svåra sanningar om sin relation till Sarah i vitögat. Han måste göra sådant han aldrig hade trott sig själv vara kapabel till. Och han måste försöka överlista ett rovdjur som tycks ha hittat de perfekta jaktmarkerna …

På bästsäljarlistan hos Irish Times och USA Today
Nominerad till utmärkelsen CWA John Creasey New Blood Dagger 2017
Vinnare i kategorin Bästa deckare vid Independent Press Awards 2017 USA
En av de bästa debutböckerna 2016 i Amazon UK:s Rising Star

Nödsignaler är en mycket säker och genomarbetad debutroman, oklanderligt genomförd, utan en enda falsk ton. Utforskandet av den ofta skumma verksamheten bakom kulisserna i lyxfartygens värld är fascinerande, och där finns ett psykologiskt starkt porträtt av en mördare som är genuint rörande. Vi kommer att få höra mycket mer om den här författaren.
Irish Times

Detta är Catherine Ryan Howards debutthriller, och vilken spännande, tajt, originell bladvändare hon har levererat … Att skriva en thriller som inte ger läsaren déjà vu-känsla är inte lätt nu för tiden, men Catherine Ryan Howard har lyckats lysande med det. Definitivt en ny, spännande och originell författare att hålla ögonen på.
Sunday Independent

En debutroman med fantastisk intrig och skriven på ett tillfredsställande kusligt sätt rakt igenom.
Woman’s Way

En enastående thriller … Howard får läsaren att vända blad hela vägen fram till den chockartade och tillfredsställande upplösningen.
Publishers Weekly

En tillfredsställande och tätt nystad historia. Paula Hawkins läsare kommer att älska denna osedvanligt välgjorda thriller.
Library Journal


Catherine Ryan Howard är författare och har legat på Irish Times och USA Todays bästsäljarlistor.  Hennes debutbok, Nödsignaler, blev nominerad till utmärkelsen CWA New Blood Dagger 2017 och utsågs till ”Bästa deckare” vid Independent Press Awards USA 2017. För närvarande studerar hon till en Bachelor of Arts-examen i engelsk litteratur vid Trinity College i Dublin och arbetar med sin tredje thriller.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone