Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Utom räckhåll
Isbn: 978-87-1165-783-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok | 28 dygns lånetid

Utom räckhåll

Lydia Stanfield har varit bunden till sin rullstol i över sex år efter en olyckshändelse. Hon ser sitt äktenskap långsamt falla sönder. 
Med sitt stiliga utseende och sin enorma vitalitet kan hennes man Ivan, den berömde musiken, välja vem han vill men i sin djupa förtvivlan börjar Lydia också lägga märke till andras bekymmer, sin systers och sin dotters. 
Hon inser att hennes liv kanske är lyckligare än hon trott. Och så kommer möjligheten att hon kanske ska kunna gå igen ...

Barbara Cartland (1901-2000) är den mest produktiva författaren i det tjugonde århundradet. Vi har över 650 böcker från Cartlands romantiska hand. Hennes böcker är översatta till 38 språk, och med över en miljard sålda exemplar kan det inte längre finnas någon tvekan om att Barbara Cartland är en av världens största romantiker.

Cartlands böcker äger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. Kärleken är häftig mellan de passionerade hjältarna och vackra hjältinnorna, men gång på gång går de igenom prövningar. Men äkta kärlek är alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone