Jump to content
Cover for De rättfärdiga
Isbn: 978-87-4280-048-5
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2019
Narrator: Dan Kandell
Length: {0} hours {1} minutes 17 hours 8 minutes

Audiobook | 28 days for loan

De rättfärdiga

Världens undergång närmar sig ... Med ett mord i taget

En tonårig datahacker stryps i Mumbai. En högerextremist dödas i ett avlägset skjul i Montanas obygder. En välbärgad affärsman mördas i Thailand. En hallick i Brooklyn hittas knivhuggen till döds och mystiskt inlindad i en brun svepning. New York Times-journalisten Will Monroes efterforskningar ger honom snabbt ett antal ljusskygga fiender, som kidnappar hans fru och håller henne tillfånga i de judiska kvarteren i New York. För att finna ett samband mellan morden och rädda sin fru, tar han hjälp av sin gamla flickvän, TC, en excentrisk konstnär och kabbala-expert. Medan antalet döda stiger följer de ett spår med ledtrådar som obönhörligen leder till gamla texter innehållande en profetia med löfte om att rädda eller göra slut på världen. Vad kommer att hända när den hemlighet som har hållit världen i säkerhet i tusentals år avslöjas för alla?
De rättfärdiga är en berättelse som är lika skrämmande som den är underhållande - omöjlig att lägga ifrån sig!Sam Bourne är en pseudonym för den prisade brittiske journalisten Jonathan Freedland. Han skriver regelbundet i Guardian, London Evening Standard och The Jewish Chronicle och arbetar även på BBC Radio 4.
De rättfärdiga är en intensiv thriller fylld av action, gåtor och spänning. Sam Bourne tar läsaren djupt in i religionens dolda värld, med mysticism och bibliska profetior. I England toppar boken listorna sedan månader tillbaka och har hittills sålt i mer än 200 000 exemplar.

Den bästa thriller jag läst på åratal.
Morgan Piers
LÄS DEN! Sam Bourne har skapat en explosiv, teologiskt precis berättelse.
Daily Mirror
En given succé ... en bok att sträckläsa ... De rättfärdiga har en bästsäljares alla ingredienser.Daily Express

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone