Jump to content
Cover for Mordet på Bromma gymnasium
Isbn: 978-87-2629-249-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: August 2019
Narrator: Sebastian Karlsson
Length: {0} hours {1} minutes 31 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Mordet på Bromma gymnasium

"Hej mamma. Jag går och hälsar på Jesper i skolan, har gjort läxan och till och med bäddat sängen, kommer hem senare för att hämta träningskläderna. Ciao/Nico" 

Nicolas skulle aldrig komma hem igen. Han begav sig till Bromma gymnasium en kall januariförmiddag 2001, för att hjälpa sin bror som hamnat i trubbel med en langare. De två annars skötsamma bröderna hade fått tag på en påse blå valiumtabletter, som langaren ville ha tillbaka. Nicolas går med langaren till en av skolans toaletter, för att överlämna sin del. Snart hörs ett skott från toaletten, Nicolas bror och några andra skolkamrater rusar ditåt för att se vad som hänt. Synen de möts av kommer att förändra deras liv för alltid. 

Flera namn i artikeln är fingerade.
Anders Sundelin är en svensk författare och reporter. Sundelin har som journalist gjort flera hyllade reportageserier. Som författare levandegör han både samtid och historia på ett mästerligt sätt. 

Det här är ett reportage om ett brott. Ingenting är påhittat. Grundmaterialet finns i form av förundersökningar och domar, men också i tidningsartiklar utredningar, böcker.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone