Jump to content
The library informs: Nya rutiner för nerladdning till iOS 13.1.2: Ladda ner boken; Öppna eller hämta mappen Filer eller Files; Välj URL-Link ACSM file; Klicka på uppladdningsknappen längst upp till höger på skärmen; Välj att öppna i vald e-boksläsare. E-boksappen Bluefire reader håller på att upphöra som gratisapp. Gratisalternativ kan vara apparna Biblio, PocketBook Reader eller Adobe Digital Editions.
Cover for Jakten
Isbn: 978-87-2640-446-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2020
Narrator: Magnus Schmitz
Length: 9 hours 12 minutes

Audiobook

Jakten

När Anders vaknar upp på sjukhuset ser han Monicas syster, Viveka, som kommit hela vägen från Moçambique. Det är då han förstår att allt är på riktigt och inte någon mardröm. Snart får han veta att hans son är försvunnen - Linus är bortförd av en okänd man. På annat håll är Krister Held och Robert Björner nu övertygade om att det är Anders som haft ihjäl Joel, Dennis och Christian.

På Filippinerna håller värmen på att ta kål på Ingvar som blir allt säkrare på att han vill hem till Sverige igen. Men innan han och Annabelle hunnit åka dyker en oväntad gäst upp: Mannen som söks över hela världen.

"Jakten" är den tredje delen i trilogin om Anders Hademark och tar vid där "Återbetalningen" slutade.


Assar Andersson är en svensk författare. Han skriver framför allt spännande romaner med rot i verkliga händelser.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone