Jump to content
The library informs: Nya rutiner för nerladdning till iOS 13.1.2: Ladda ner boken; Öppna eller hämta mappen Filer eller Files; Välj URL-Link ACSM file; Klicka på uppladdningsknappen längst upp till höger på skärmen; Välj att öppna i vald e-boksläsare. E-boksappen Bluefire reader håller på att upphöra som gratisapp. Gratisalternativ kan vara apparna Biblio, PocketBook Reader eller Adobe Digital Editions.
Cover for Lodjurets hämnd
Isbn: 978-91-8894-596-9
Publisher: Whip Media
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2020
Narrator: Pontus Pagler
Length: 14 hours 13 minutes

Audiobook

Lodjurets hämnd

My Laksonen är inget mer än en simpel tjuv som lever utanför samhället. Men även tjuvar behöver en identitet. I jakten på sin dunkla bakgrund får hon redan på att hennes mor sänts som krigsbarn till Sverige 1943. När My förstår att familjen blivit deporterad från Karelen under vidriga förhållanden beslutar hon sig för att hämnas sin egen olycka och låga status.
På sin väg möter hon kärleken och en rad underliga karaktärer som inte alltid har hennes bästa i främsta fokus. Hennes jakt på hämnd utvecklas till en internationell balansakt mellan olika kriminella intressen och den svenska polisen.
Ullaredspoliserna Göran Larsson och Folke Johansson har ett ovanligt sätt att bekämpa brottslighet på och dessutom har de ett gott öga till My. Men ska deras metoder räcka för att ge My en chans att nå sitt mål.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone