Jump to content
The library informs: Om appen Bluefire reader: Appen är inte längre gratis. Den kostar 50 kr för nya användare. De som har appen sedan tidigare kan dock hämta ny version gratis och fortsätta som vanligt. Gratisalternativ kan vara apparna Biblio, PocketBook eller Adobe Digital Editions. Obs! Nya rutiner för nerladdning med operativsystemet iOS 13.1.2 och senare: 1. "Ladda ner" -> "Hämta" (URL link) 2. Tryck på nerladdningspilen (uppe till höger) -> välj URL-fil 3. Symbolen "Dela med" (uppe till höger) -> välj läsprogram i listan t.ex. appen Bluefire Reader, PocketBook eller Adobe Digital Edition -> nerladdning startar.
Cover for En gång i Stormhamn
Isbn: 978-91-8918-559-3
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: June 2020
Narrator: Katrine Hamori
Length: 8 hours 45 minutes

Audiobook

En gång i Stormhamn

Stormhamn är ett litet samhälle på en liten ö i ett stort hav. Där utspelar sig de mest märkliga saker som involverar sådant som en magisk staty, farliga män i maktposition, resor i tiden och otäcka katastrofer.

I denna fantasivärld finns modiga män, ännu modigare kvinnor och mycket magi och skepp och skön natur - det är en värld som inte liknar något vi upplevt. Oväntade händelseförlopp, mycket spänning och fantastiska äventyr utlovas!


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone