Jump to content
The library informs: Om appen Bluefire reader: Appen är inte längre gratis. Den kostar 50 kr för nya användare. De som har appen sedan tidigare kan dock hämta ny version gratis och fortsätta som vanligt. Gratisalternativ kan vara apparna Biblio, PocketBook eller Adobe Digital Editions. Obs! Nya rutiner för nerladdning med operativsystemet iOS 13.1.2 och senare: 1. "Ladda ner" -> "Hämta" (URL link) 2. Tryck på nerladdningspilen (uppe till höger) -> välj URL-fil 3. Symbolen "Dela med" (uppe till höger) -> välj läsprogram i listan t.ex. appen Bluefire Reader, PocketBook eller Adobe Digital Edition -> nerladdning startar.
Cover for Personliga tragedier och politiska framgångar - en bok om Joe Biden
Isbn: 978-91-8924-729-1
Publisher: Bookea
Category:
Society & Culture
Accessible since: September 2020

E-book

Personliga tragedier och politiska framgångar - en bok om Joe Biden

Joe Biden är en unik gestalt som verkat i den amerikanska politiken i många år. Han har haft många framgångar i politiken men på det personliga planet har han också erfarenhet av hur en tragisk olycka och därefter sjukdom har drabbat familjen. Oavsett om han lyckas vinna över Donald Trump i presidentvalet 2020 år han värd att lära känna närmare. Fram träder en person som aldrig ger upp, och genom sitt val av vicepresident har han visat att han vill vara en brobyggare till nästa generation.

Oskar Örn är statsvetare och har varit på plats i USA under de senaste tre presidentvalen. Han har i en rad artiklar analyserat amerikansk politik. Under valrörelsen 2012 träffade han Biden inför ett tal i en gymnastiksal på en high school i Wisconsin.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone