Jump to content
The library informs: Om appen Bluefire reader: Appen är inte längre gratis. Den kostar 50 kr för nya användare. De som har appen sedan tidigare kan dock hämta ny version gratis och fortsätta som vanligt. Gratisalternativ kan vara apparna Biblio, PocketBook eller Adobe Digital Editions. Obs! Nya rutiner för nerladdning med operativsystemet iOS 13.1.2 och senare: 1. "Ladda ner" -> "Hämta" (URL link) 2. Tryck på nerladdningspilen (uppe till höger) -> välj URL-fil 3. Symbolen "Dela med" (uppe till höger) -> välj läsprogram i listan t.ex. appen Bluefire Reader, PocketBook eller Adobe Digital Edition -> nerladdning startar.
Cover for Ekens dotter
Isbn: 978-91-9861-921-8
Publisher: Annah Nozlin AB
Category:
Fantasy & Sci-Fi
Accessible since: January 2021

E-book

Ekens dotter

Den gamle mannens blick var stadig. ”Vi ska till det som en gång var den stora Östra skogen. Även om just ingenting finns kvar, så tror jag att det är viktigt att du får se var du kommer ifrån. Det är inte lätt att veta om tidpunkten är den rätta, men jag tror det.”
*
Undangömd från fienden växer Kel upp i en skör fredstid. Till skillnad från sin bror kan hon förnimma träden, en egenskap som gör att hennes liv svävar i fara. Vid Irvs fästning är det av traditionen bara pojkar som lärs upp, men Kel får lära sig svärdskonst och om örters helande verkan. När kriget slutligen bryter ut vänds tillvaron upp och ner. Ska hon lyckas forma sitt eget öde?
*
Ekens dotter är en samlingsvolym över ”En av de sista” och "Splittrade skärvor”, vilka tillsammans är en "coming of age"-fantasy i en fiktiv medeltid.
*
"Skaffa den! Läs den! Njut av den och låt dig fångas av den härliga berättelsen!" - bokbloggen Bokparet
*
”En oväntat vacker och finstämd fantasybok" – bokbloggen Midnattsord
*
”Detta är böcker som jag kommer bära med mig ett tag, tänka tillbaka på och önska att jag kunde läsa om för första gången.” - Caroline Hurtig, författare

Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone