Jump to content
The library informs: Om appen Bluefire reader: Appen är inte längre gratis. Den kostar 50 kr för nya användare. De som har appen sedan tidigare kan dock hämta ny version gratis och fortsätta som vanligt. Gratisalternativ kan vara apparna Biblio, PocketBook eller Adobe Digital Editions. Obs! Nya rutiner för nerladdning med operativsystemet iOS 13.1.2 och senare: 1. "Ladda ner" -> "Hämta" (URL link) 2. Tryck på nerladdningspilen (uppe till höger) -> välj URL-fil 3. Symbolen "Dela med" (uppe till höger) -> välj läsprogram i listan t.ex. appen Bluefire Reader, PocketBook eller Adobe Digital Edition -> nerladdning startar.
Cover for Bob Faller
Isbn: 978-91-8934-345-0
Publisher: Bookea
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: January 2021
Narrator: Oscar Harryson
Length: 6 hours 43 minutes

Audiobook

Bob Faller

Major Bob Faller arbetar för ROGUE TRAVELER, ett av den amerikanska militärens hemligaste antiterroristprogram. Han är effektiv, brutal och skoningslös i sin jakt på USA:s fiender. Samtidigt är han övertygad om att hans kära land är på väg att tas över av feminister, illegala migranter, islamister, homosexuella och kommunister – en utveckling som han avskyr.

När en av Bobs viktigaste infiltratörer, Mahmoud, kidnappas och torteras till oigenkännlighet av en okänd enhet i Afghanistan, börjar han ana ugglor i mossen. Mahmouds sista ord är en varning, men också en gåta.

Samtidigt plågas Bob av en märklig huvudvärk och fruktansvärda mardrömmar. För första gången i sitt liv är han rädd. Rädd för sig själv och den han blivit. Rädd för att en osynlig fiende planerar att störta Amerika rakt ner i avgrunden. Och vilken sida står han egentligen på?

BOB FALLER är en spionroman, men även en mångbottnad, skrämmande och kontroversiell – ibland satirisk – studie av det amerikanska psyket i förhållande till aktuella frågor som rasism, fattigdom, sexualitet, och inte minst – våld. En bok som naket försöker skildra en hård människas erfarenheter och hans resa mot någon sorts uppvaknande och förlåtelse. När The Roche Limit (originaltitel) gavs ut i USA skrev Publishers Weekly att boken “...pulls no punches and has a lingering power…”.


OM FÖRFATTAREN
Jonas Vesterberg är journalist och författare, sedan länge bosatt i USA.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone